fotvård-söderköping-ben-vita-byxor

Medicinsk fotvård

Det är inte helt ovanligt att man får problem med fötter eller underben när de bär dig genom livet. Om du har problem med förhårdnader, tjocka naglar eller liktornar är du välkommen att kontakta oss för att boka medicinsk fotvård på vår klinik i Söderköping. Detta är en behandling som både lämpar sig väl i förebyggande och förbättrande syfte.

Alla människor ser olika ut, och likaså gör våra fötter. Därför ser behandlingarna vi erbjuder i Söderköping olika ut och vi utgår alltid från vad du och dina fötter behöver.

Vad ingår i en behandling av medicinsk fotvård?

Behandlingen av medicinsk fotvård på vår klinik i Söderköping inleds alltid med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Under tiden du sitter i fotbadet och mjukar upp dina fötter vill vi veta om du äter någon medicin samt om du har någon sjukdom, exempelvis diabetes.

Kanske är det så att du har ont någonstans i dina fötter. Då får du gärna berätta det för oss. Den grundliga undersökningen är på grund av att du ska få en behandling som passar bäst för just dig.

Därefter undersöker vi dina fötter och bedömer vad som behöver behandlas. Dina naglar klipps, rensas och filas. Nagelbanden formas och slipas. Om du har förhårdnader, liktornar och hälsprickor så avlägsnas även dem. Dina fötter filas och om det behövs så vattenslipas hela foten. Avslutningsvis smörjs dina fötter in med en mjuk kräm och en skön fotmassage.

I behandlingen medicinsk fotvård ingår ej behandling av vårtor, nagelsvamp eller fotsvamp. Denna behandling ingår som friskvårdsbidrag om du önskar att använda det.

Boka prisvärd medicinsk fotvård i Söderköping

Låt dig inte besväras av förhårdnader, liktornar och nageltrång. Boka en behandling med medicinsk fotvård till ett bra pris hos oss i Söderköping. Vi erbjuder smidig tidsbokning online när du vill boka en fotvårdsbehandling.

Behandla tjocka naglar och förhårdnader med medicinsk fotvård i Söderköping. Behandlingen både förbättrar och verkar i förebyggande syfte.